2024年は4月中旬のオープンを予定しております。楽しみにお待ちください。
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GOSENJAKU Kitchen is planning to reopen in mid-April 2024.
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上高地のランチは五千尺キッチン

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上高地ランチ名物 山賊定食

五千尺キッチン名物 山賊定食

The well known menu of Gosenjaku, “Sanzoku-yaki” set meal

ボリュームたっぷりの松本名物山賊焼き。特製ダレに漬け込んで、カリッと揚げ焼きしたジューシーな鶏モモ肉はまさに絶品。 見てびっくり、食べてびっくり、信州松本のおすすめ郷土料理です。

“Sanzoku-yaki” is a well know dish of Matsumoto prefecture with a nice big volume! The chicken leg is soaked in a special sauce, and is fried until it is juicy and crispy. This is a very tasty local dish of “Shinshu” Matsumoto that will entertain you both with sight and taste.

卵 小麦 大豆

小浜料理長監修メニュー

五千尺スパイシーポークカレー

スパイシーポークカレー

Gosenjaku Spicy Pork Curry

五千尺ホテル上高地料理長監修スペシャルカレー。大きめにカットした豚肉と野菜、20種類以上のスパイスを使ったとびっきり大人の辛いカレーです。お子様や辛いものが苦手な方はご注意ください。トッピングで会田養鶏産温泉卵をルーに混ぜて食べるのがお薦めです。

Gosenjaku Hotel Kamikōchi Chef’s Special Curry. It features generously cut pork, vegetables, and over 20 types of spices. Please be advised that it is spicy and may not be suitable for children or those who are sensitive to spicy food.

小麦 乳 大豆

黄金のバターチキンカレー

バターチキンカレー

Golden Butter Chicken Curry

バターの風味と優しい香り・野菜の旨味・チキンがバランスよくまとまり黄金色に輝きを放つマイルドで他にはない新しいカレーです。五千尺スパイシーカレーとは全く違うテイストをお楽しみください。

This is a unique and mild curry that showcases the balance of buttery flavor, gentle aroma, the umami of vegetables, and perfectly cooked chicken, resulting in a golden hue. As it offers a completely different taste compared to the Gosenjaku Spicy Curry.

小麦 乳

定番メニュー

味噌チャーシューメン 五千尺キッチン

味噌チャーシューメン

Miso Ramen with Char-siu

卵 小麦 大豆

味噌ラーメン

本日の気軽にパスタ

Today’s Pasta

卵 小麦 大豆